Regionale projecten van Jeugd met een Opdracht

 • Assen
  Het regioteam Assen richt zich op het toerusten van Gods volk. Dit doen ze door het verzorgen van seminars en onderwijs te geven over identiteit en discipelschap. Er worden ook zedingsreizen georganiseerd voornamelijk van  Nederland naar Indonesie. In een gemengd team met Nederlandse en Indonesische mensen wordt er uitgereikt naar de armen en behoeftigen, ondersteunen ze de plaatselijke kerk en gaan ze jeugdgroepen langs.

 

 • Veenkoloniën
  Het regioteam Veenkoloniën helpt mensen in hun zoektocht naar hun ware identiteit in Christus en om discipelen te zijn van Jezus. Dit doen ze door mensen te coachen en te trainen.

 

 • Twente
  Het regioteam in Twente is gericht op toerusting, training en chaoching van gelovigen. Dit doen ze door intensieve weekend programma’s, onderwijs (in JmeO scholen) en seminars. Ze faciliteren discipelschaps groepen door het hele land heen met als doel het lichaam van Christus op te bouwen en te leven in de bestemming die God hen gegeven heeft.

 

 • Alblasserwaard
  Het regioteam in de Alblasserwaard is verbonden aan Impact World Tour. Ze inspireren een extreme generatie door discipelschap, coaching en evangelisatie trainingen. Gelovigen worden toegerust om een verschil uit te maken in hun lokale gemeenschap. Het Impact Breaker team is het evangelisatieteam wat uitreikt met het evangelie door heel Nederland en Europa. Prekend het goede nieuws aan diegene die dit nog nooit gehoord hebben.

 

 • Rijnmond
  Het regioteam in Rijnmond is gefocused op bidden, evangelisatie en discipelschap met tieners.

 

 • Arnhem/Nijmegen
  Het Arnhem/Nijmegen regioteam functioneerd als een bruggenbouwers. Ze geven training en mentoring voor kerken en individuen. Zoekend naar antwoorden op de volgende drie grote vragen leiden hun activiteiten:
  1. Wie zoeken we?
  2. Waar leven we voor?
  3. Hoe zijn we relevant in het uiten van het Koningkrijk van God?

 

 • Heerde/Centrum ‘s Heerenhof
  Het centrum ‘s Heerenhof is een faciliteit van JmeO met meerdere doeleinden. Kerken en verschillende ministries, onmoetingsplek, gebedskamers, kantoren voor JmeO ministries beneden maken hier allemaal gebruik van. De Thomas a Kempis Medidatie tuin is het grootste deel van het jaar open voor bezoekers.

 

 • Heerde/Schuman Centrum
  Het Schuman Centrum voor Europese studies laat verschillende perspectieven zien van het Europse verleden, heden en toekomst, met betrekking op het informeren van effectieve sociale, culturele en geestelijke betrokkenheid van een volk met diepgewortelde christelijke basis waarden.

 

 • Ede
  Het regioteam in Ede organiseert cursussen en seminars om christenen te onderwijzen en te leren om God’s stem te verstaan, God’s kracht uit te leven en om te dienen zoals Jezus deed ieder op hun eigen manier.

 

 • Almelo
  De KingsKids groep is toegewijd om naar kinderen, jongeren en hun families uit te reiken, hen toe te rusten en te mobiliseren om hen te leiden naar hun bestemming. Daaronder verstaan wij het kennen van God, Hem vreugde geven en Hem en Zijn koningkrijk bekend te maken.