Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Interkerkelijk Gebedsuur

30 maart 2015 @ 19:00 - 20:00

Iedere maandagavond komen we met christenen uit verschillende kerken samen om samen te bidden.
Locatie: christelijke cadeauwinkel Joy aan’t Vlak 12 in Barendrecht
Tijd: 20:00 uur tot 21:00 uur.

Verlang je naar verandering in je omgeving? Verlang je er naar dat we mensen tot God zien komen? Daar is een prachtboek over geschreven door Ed Silvoso en het heet ‘verander je stad!’ In het kort heeft hij meegemaakt dat het grotendeel van de mensen in verschillende steden een keuze maakten voor God nadat christenen zich hadden gegroepeerd en zij gericht waren gaan bidden. Geen sprookje! Laat je inspireren door dit geweldige boek.

Bid je mee?
Let op: deze avonden zijn NIET gericht op het ontmoeten van elkaar. Maar samen gaan we in gebed God ontmoeten. Dat wil zeggen: Om 20:00 uur zal degene die een avond leidt ook echt starten met een korte intro en daarna gaan we met elkaar bidden. Om 21:00 uur wordt de avond dan afgesloten en kunnen we allemaal weer huiswaarts. Ben je later dan 20:00 uur, dan kun je gewoon stil aanschuiven en meedoen.

Samen bidden
Met elkaar bidden is anders dan alleen bidden. Met elkaar bidden is pas echt aanstekelijk als je er samen voor kiest om bij 1 onderwerp te blijven, net zolang tot de gebeden klaar zijn. Je bid daarnaast korte gebeden en luistert naar elkaar. Je sluit aan bij de ander. Als het ware ‘bouw je je gebed voort op de steen van de ander’. En je focust op God en vraagt of Hij je een indruk wil geven. Als je een indruk krijgt kun je die delen of je kunt de indruk gelijk omzetten in een gebed. Laten we elkaar inspireren en met elkaar bouwen!

Zou je wel meer onderwijs willen over gebed? Kijk dan op http://24-7gebed.nl/. Hier vind je onder het kopje ‘lees en luister’ een scala aan onderwijs.
Zou je het ook leuk vinden om eens een avond te leiden? Mail dan naar corma@ywam.nl.
Geloof je dat bidden nut heeft? Dat samen bidden echt krachtig is? Nodig dan ook andere mensen uit met een hart voor gebed! Het is ons verlangen dat we met zoveel mogelijk mensen uit verschillende kerken samen zullen komen. In Johannes 17:20 en 21 zegt Jezus; ‘En Ik bid niet alleen voor dezen, maar ook voor hen die door hun woord in Mij zullen geloven, opdat zij allen één zullen zijn, zoals U, Vader, in Mij, en Ik in U, dat ook zij in Ons één zullen zijn, opdat de wereld zal geloven dat U Mij gezonden hebt.

Gegevens

Datum:
30 maart 2015
Tijd:
19:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Organisator

Jeugd met een Opdracht Rijnmond

Locatie

Christelijke cadeauwinkel Joy
't Vlak 12
Barendrecht, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.christelijkecadeauwinkeljoy.nl