TakeOff Discipelschap Avondschool

TakeOff is de Discipelschap avondschool van Jeugd met een Opdracht die draait in de regio. De TakeOff is een bijbelschool bestemd voor christenen vanuit allerlei kerken die willen groeien in hun persoonlijke relatie met God en meer betrokken willen zijn in vernieuwing en verandering van hun omgeving. Deze deeltijd training wordt gegeven op 8 vrijdagavonden en 4 zaterdagen, verspreid over een half jaar. Diverse onderwerpen die in de fulltime Discipelschap Training School (DTS) van JmeO worden behandeld komen ook in de avondschool aan bod. Voor meer informatie zie www.readyfortakeoff.nl

JmeO hoopt op termijn de TakeOff in alle provincies aan te bieden. Komend seizoen draait Jeugd met een Opdracht de Takeoff in Dordrecht van 21 januari t/m 1 juli 2017.

Aanmelden voor deze school kan tot uiterlijk 12 januari 2017. Kosten zijn € 330,00 per persoon. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de schoolleider(s) via takeoffzh@ywam.nl. Let op: Als je je aanmeld vóór zaterdag 3 december 2016, dan ontvang je een korting van € 50,00. Je betaalt dan slechts € 280,00. Download de praktische informatie en het aanmeldingsformulier op deze pagina.

Als  we je aanmeldingsformulier inclusief pasfoto’s binnen hebben ontvang je van ons binnen 3 weken een bevestigingsbrief. Je aanmelding wordt pas definitief na ontvangst van deze bevestigingsbrief.

Praktische informatie cursisten 2017  Aanmeldingsformulier 2017

The following two tabs change content below.

regiositesadmin

Laatste berichten van regiositesadmin (toon alles)