Verdiepingsavonden

Onder de naam ‘vlieglessen’ zijn we 7 jaar geleden gestart met maandelijkse verdiepingsavonden. Na het volgen van een avond Bijbelschool (TakeOff) of een fulltime Bijbelschool (DTS) willen we niet ‘landen’, maar met elkaar ‘in de lucht blijven’. Samen op avontuur en ontdekkingsreis blijven met God. Ons verlangen is dat we Hem steeds beter leren kennen. In Kol. 1:9-14 schrijft Paulus dat als we groeien in het kennen van God en Zijn wil, dan zullen we vrucht dragen door wat we doen.
De vlieglessen/ verdiepingsavonden zijn open voor iedereen. Wel verwachten we dat mensen openstaan voor het werk van de Heilige Geest en het feit dat we Gods stem kunnen verstaan. Komende avond is gepland op:

  • Zaterdag 11 mei 2019. Onderwerp ‘Identiteit’ door Ada Bruynes. Ada spreekt wereldwijd in DTS-en over dit onderwerp. Voor veel studenten zijn dit levensveranderende weken. Van harte aanbevolen dus!

 

De avonden zijn gratis toegankelijk en je hoeft je niet aan te melden. Wel halen we iedere avond een collecte op om onkosten te dekken.

Maranatha kerk, Dorpsstraat 178 a in Barendrecht.

Inloop vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur. Aanmelden hoeft niet en de toegang is GRATIS.
Er wordt een collecte opgehaald om onkosten te dekken.