PS logo groot

Paradigm Shift is een geloofstraining voor lokale groepen tot 16 personen. Deze training neemt drie keer één jaar in beslag.

Het heeft als doel een groep tot een zelfstandige discipelschapsgemeenschap te vormen.

Dit wordt gedaan door individuen te trainen in het ontdekken van eigen paradigma’s en die aan te passen [shiften]  aan de de waarheid van Gods Woord.

Het is dus geen cursus [theoriegericht] maar een ervaringsgerichte training voor mensen die hun geloof willen leven en die bereid zijn zichzelf te onderzoeken.

Volg @BruynesMaarten op twitter.

PS BLOG

08
SEP
2014

Startweekend Paradigm Shift 2014 een groot feest

Het Startweekend van de Paradigm Shift groepen op De Kroeze Danne in Delden was een groot feest voor alle deelnemers. Ruim 40 volwassenen hebben met elkaar kennis gemaakt met thema’s als: Wie is Jezus voor jou? Wat is je visie? Hoe kunnen we een impact hebben op onze... Lees Verder →
comment : 0

Geloofstraining van 3 maal 1 jaar

  • Voor wie

    Voor ieder die het geloof in Christus praktisch wil uitleven en bereid is zichzelf te onderzoeken en Gods Woord als waarheid wil aannemen.
  • Waar en wanneer

    In Barneveld, Bergschenhoek, Dordrecht, Epe, Veenendaal en Utrecht zijn op dit moment PS groepen actief.
  • Meer info

    De toewijding die de groepsleden maken is ten eerste naar elkaar toe Gods principes uit te leven. Praktisch maken ze ook een toewijding om van september t/m juni elke week samen te komen.

PS 4ING