PS logo groot

is een geloofstraining voor lokale groepen tot 16 personen. Het heeft als doel een groep tot een zelfstandige discipelschapsgemeenschap te vormen.

Dit wordt gedaan door individuen te trainen in het ontdekken van eigen paradigma’s en die aan te passen [shiften]  aan de de waarheid van Gods Woord.

Het is dus geen cursus [theoriegericht] maar een ervaringsgerichte training voor mensen die hun geloof willen leven en die bereid zijn zichzelf te onderzoeken.

Mometeel zijn er groepen in Balkbrug, Lansingerland, Den Ham, Utrecht, Dordrecht, Epe, Rotterdam en Wageningen. Deze groepen staan open voor nieuwkomers.

Neem gerust contact met ons op.

Geloofstraining van 3 maal 1 jaar

 • Voor wie

  Voor ieder die het geloof in Christus praktisch wil uitleven of daarin zoekende is en bereid is zichzelf te onderzoeken en Gods Woord als waarheid wil aannemen.
 • Waar en wanneer

  In Balkbrug, Bergschenhoek, Dordrecht, Epe, Wageningen, Rotterdam en Utrecht zijn op dit moment PS groepen actief. En wellicht spoedig in Noord Brabant en Friesland.
 • Meer info

  De toewijding die de groepsleden maken is ten eerste naar elkaar toe Gods principes uit te leven. Praktisch maken ze ook een toewijding om van september t/m juni elke week samen te komen.

PS BLOG

03
JUL
2015

Toewijding

Toewijding, wat het is en niet is. Laatste jaren loop ik veel tegen het begrip... Lees Verder →
comment : 0
 1. Naam *
  * Vul uw naam in aub
 2. Email *
  * Vul een geldig emailadres in
 3. Bericht *
  * Voer een bericht in