PS logo groot

Paradigm Shift is een geloofstraining voor lokale groepen tot 16 personen. Deze training neemt drie keer één jaar in beslag.

Het heeft als doel een groep tot een zelfstandige discipelschapsgemeenschap te vormen.

Dit wordt gedaan door individuen te trainen in het ontdekken van eigen paradigma’s en die aan te passen [shiften]  aan de de waarheid van Gods Woord.

Het is dus geen cursus [theoriegericht] maar een ervaringsgerichte training voor mensen die hun geloof willen leven en die bereid zijn zichzelf te onderzoeken.

Mometeel zijn er groepen in Balkbrug, Lansingerland, Den Ham, Utrecht, Dordrecht, Epe, Rotterdam en Wageningen. Deze groepen staan open voor nieuwkomers. Neem gerust contact met ons op.

Volg @BruynesMaarten op twitter.

PS BLOG

16
JUN
2014

PS in Indonesië

Afgelopen februari hebben we met 12 deelnemers uit verschillende PS-groepen een reis van ruim 14 dagen naar Indonesië gemaakt. Omdat de eerste week anders liep dan we verwacht hadden hebben we ons ingezet voor de lokale bevolking door hen die getroffen waren door de overstroming... Lees Verder →
comment : 0

Geloofstraining van 3 maal 1 jaar

  • Voor wie

    Voor ieder die het geloof in Christus praktisch wil uitleven en bereid is zichzelf te onderzoeken en Gods Woord als waarheid wil aannemen.
  • Waar en wanneer

    In Barneveld, Bergschenhoek, Dordrecht, Epe, Veenendaal en Utrecht zijn op dit moment PS groepen actief.
  • Meer info

    De toewijding die de groepsleden maken is ten eerste naar elkaar toe Gods principes uit te leven. Praktisch maken ze ook een toewijding om van september t/m juni elke week samen te komen.

PS 4ING