Discipelschap in de praktijk

Bij JmeO Alblasserwaard bieden we verschillende trainingen aan! Je kunt de TakeOff avondbijbelschool volgen, een Youth Alpha, vrouwen bijbelstudies en verschillende seminars die we vlieglessen noemen.

Lees hieronder meer over de verschillende trainingen & raak betrokken!

Verdieping in jouw relatie met God

 • TakeOff

  Een avondbijbelschool voor jou! De school is gebaseerd op het leerplan van de Discipelschap Training School (DTS), met als motto: "God kennen en Hem bekend maken". De meeste avonden zullen om de twee weken zijn op vrijdagavond. De eerste fase benadrukt het ‘God Kennen’ het wezen/karakter en de plannen van God, als Vader, Zoon en Geest: hoe wij Zijn stem kunnen horen, de betekenis van de dood en opstanding van Jezus voor ons vandaag, het werk van de Heilige Geest in ons leven - wat Zijn plannen zijn voor de mensheid, de natiën en de wereld. De tweede fase is gericht op ‘Hem bekend maken’: door ons eigen leven als discipel, door onze relaties met anderen, in elke levensfeer, in de samenleving, en de wijde wereld in. De eerst volgende TakeOff begint in januari 2017. Er zijn verschillende open avonden waarbij je langs kan komen. Interesse? Contact ons!!
 • Alpha Youth

  Ben jij tussen de 14 en 25 jaar?! Dan is de Youth Alpha voor jou! Gelovig of niet... deze introductie cursus geeft een goed beeld over het christelijk geloof. Ben jij geïnteresseerd, kom eens langs! Deze cursus helpt jongeren op een relaxte manier antwoorden te vinden over het leven en het christelijk geloof. Er is veel plaats voor vragen, gezelligheid en vriendschap. In tien weken en een weekend gaan ze opzoek naar de betekenis van het Christelijk geloof. Je hoeft geen christen te zijn om de Youth Alpha te volgen en ook geen christen te worden. Wat de jongere wel of niet gelooft na de cursus is helemaal voor henzelf. De avonden van de Youth Alpha zijn gratis, alleen voor het weekendje weg zal wel een eigen bijdrage gevraagd worden. Op de avonden zelf is een collectepot aanwezig voor een vrijwillige bijdragen voor de onkosten. De avonden beginnen om 18:30 en zullen rond 21:00 afgelopen zijn. In september 2014 zal de eerst volgende cursus weer starten. 10 weken lang, elke donderdagavond. De precieze data's volgen nog.
 • Vrouwen Bijbelstudie

  Woensdagmorgen een bijeenkomst met vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden: Samen God zoeken en Hem aanbidden! De vrouwenbijbelstudies worden op kleinschalige vormen gegeven en zijn open voor alle vrouwen. Veel verschillende onderwerpen worden er besproken denk aan: een levensstijl van gebed, vaderhart van God, gezonde voeding etc. Voor de eerst volgende datum: email naar info@impactworldtour.com
 • Impact Business / Leadership

  Inspirerende seminars voor ondernemers en leiders. Dinsdagavonden van 19.30 uur - 21.30 uur. Zie de agenda voor sprekers en data.
 • Impact Community avonden

  De Impact community avonden zijn voortgekomen uit de cursussen. Veel jongeren waren enthousiast over de cursussen en wilde blijven komen. Om een vervolg te geven is er besloten om de Impact community avonden te starten. Elke donderdag avond eten we op het kantoor en zal er een onderwerp worden besproken. Houdt de IWT facebook in de gaten voor de verschillende thema's en gastsprekers. De avonden zijn open voor iedereen. Gelieve eerst op te geven voor de avond ivm. eten.

Verschillende teams YWAM