Impact Breakers – Evangelisatie team

Het Impact breaker team is het Nederlandse team van artiesten. Het programma, wat 30 minuten tot één uur duurt, heeft veel aspecten vanuit de internationale Impact optredens. Het optreden bestaat uit een mix van breakdance en krachtstunts. Er zal x-treme actie aanwezig zijn door bijvoorbeeld een betonnen muur door te slaan, getuigenissen en een  hedendaagse uitleg van de Bijbelse principes. De dynamische uitvoering is een effectief middel om jonge mensen uit te dagen om positieve keuzes te maken en Jezus te volgen. Impact breakers is een onderdeel van Impact World Tour die past bij kleine steden in Nederland. Voor de komende maanden hebben we activiteiten gepland staan door het hele land. Als u geinteresseerd bent om het Impact breakers team te boeken voor een optreden in uw regio, neem dan contact met ons op. Contact ons vandaag nog!

Kijk voor meer informatie op de Impact World Tour website.

Boekingen

Basis: Evenement A - De kosten voor een 45 minuten show zijn 500,00. Dit zijn de basis teamleden en materialen. Een klein team van 3 tot 6 artisten. Er zullen maximaal 20 stenen doorgeslagen worden. Er is geen live video. De Plaatselijke organisatie is verantwoordelijk voor: Het geluid, het licht, het podium, de beamer, het scherm, twee cd spelers, één dvd speler en een draadloze microfoon.
Flitsend: Evenement B - De kosten voor deze show zijn 750,00. Het volledige Nederlandse team van 6 tot 12 artiesten zal aanwezig zijn. Er zullen maximaal 30 stenen doorgeslagen worden. IWT kan helpen met geluidsbenodigdheden van de plaatselijke organisatie (bijvoorbeeld: beamer, draadloze microfoon, schem, dvd spelers enz). De plaatselijke organisatie is verantwoordelijk voor het geluid, licht en podium.

Impact Breakers 2012