Wie zijn wij

Steve en Willy Smith werken sinds 1993 full-time  bij Jeugd met een Opdracht.  Tijdens de DTS voelden zij dat God hen leidde om een reis met Hem te beginnen om jonge mensen in Europa te bereiken met het evangelie. Sinds 2000 wonen en werken zij met hun vijf kinderen in de Alblasserwaard.

Sara Wijnja  -Vol energie met en een passie voor jonge mensen werkt zij sinds 2012 voor Impact World Tour. In haar tienertijd zag ze hoe deze liefde mensenlevens kan veranderen. Doordat ze zelf de kans heeft gehad om het evangelie te ontvangen wil ze ook graag andere vertellen over dit goede nieuws. Het geloof is niet saai of achterhaald. God is super tof, levendig en zo reeel!

Jeugd met een Opdracht is een internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie met meer dat 1.000 locaties in meer dan 180 landen. Bij Jeugd met een Opdracht werken dan ook meer dan 20.000 fulltime stafleden.  Jeugd met een Opdracht heeft als doel om God te leren kennen en hem bekend te maken aan iedereen.

Impact World Tour is een onderdeel van Jeugd met een Opdracht en is sinds 2000 ook in Nederland gestart. Impact World Tour gelooft dat de maatschappij geholpen zou zijn wanneer mensen, en vooral de jeugd, een duidelijk doel in hun leven hebben en een levensstijl die daarvan getuigd. Zo zal de maatschappij het beste tot zijn recht komen. Dit doel en die levensstijl vinden wij terug in de Bijbel. Wij geloven dat wij als maatschappij een verantwoordelijkheid hebben naar onze jeugd toe om hen te bemoedigen en te coachen in het hebben van deze gezonde en verantwoorde levensstijl. Impact World Tour kan gezien worden als een brug tussen de kloof van de wereld en het evangelie. Ook richten zij ons op het discipelen van mensen die God willen dienen in Zijn Koninkrijk.

Het vrijwilligersteam is nog veel groter en bestaat uit zo’n 70 mensen.

Ben jij geraakt door deze verhalen? Bij IWT zijn er veel mogelijkheden om betrokken te zijn en dit kan jouw begin zijn van een geweldig avontuur!