WELKOM OP DE REGIOSITES

Op zoek naar een specifieke locatie? Klik op één van de plaatsnamen om op de desbetreffende regiosite te komen.

Assen

Het regioteam Assen richt zich op het toerusten van Gods volk. Dit doen ze door het verzorgen van seminars en onderwijs te geven over identiteit en discipelschap. Er worden ook zedingsreizen georganiseerd voornamelijk van  Nederland naar Indonesië. In een gemengd team teken we uit naar armen en behoeftigen. Ook ondersteunen we de plaatselijke kerk en gaan we jeugdgroepen langs.

Twente

Het regioteam in Twente is gericht op:
1. training
2. coaching
Dit doen zij door intensieve training programma’s voor individuen en groepen. Ze faciliteren discipelschapsgroepen in binnen- en buitenland met het doel het Lichaam van Christus op te bouwen opdat zij gaat leven in de bestemming die God hen gegeven heeft. Daarnaast ondersteunen en promoten zij ontwikkelings- en evangelisatieprojecten in het buitenland. Lees meer over hoe u kennis kunt maken, getraind en ingezet kunt worden op hun website.

Alblasserwaard

Het regioteam in de Alblasserwaard is verbonden aan Impact World Tour. Ze inspireren een extreme generatie door discipelschap, coaching en evangelisatie trainingen. Gelovigen worden toegerust om een verschil uit te maken in hun lokale gemeenschap. Het Impact Breaker team is het evangelisatieteam wat uitreikt met het evangelie door heel Nederland en Europa. Prekend het goede nieuws aan diegene die dit nog nooit gehoord hebben.

Rotterdam

Het regioteam in Rotterdam is gefocused op bidden, evangelisatie en discipelschap met tieners. 

Arnhem/Nijmegen

Het Arnhem/Nijmegen regioteam functioneerd als een bruggenbouwers. Ze geven training en mentoring voor kerken en individuen. Zoekend naar antwoorden op de volgende drie grote vragen leiden hun activiteiten:
1. Wie zoeken we?
2. Waar leven we voor?
3. Hoe zijn we relevant in het uiten van het Koningkrijk van God?