Doe mee!

Wat kan ik doen!?

Er zijn verschillende manieren waarop je betrokken kunt raken bij ons werk. Hieronder hebben we er een aantal genoemd. Mocht je ideeën of vragen hebben over ons werk, ondersteuning of anders neem gerust contact met ons op!

Meebidden
Wij dagen je uit om te bidden voor ons werk en ons persoonlijk. We geloven in de kracht van gebed. Zending en gebed zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zending is ten diepste Gods werk, een beweging van Gods Woord en Geest. Daarom kunnen we dit alleen in diepe afhankelijkheid van onze Vader doen. Wil jij ook jouw steentje bijdragen doormiddel van gebed? Meld je dan aan en we sturen je regelmatig onze gebed en dankpunten toe!

Meeleven
Het is enorm bemoedigend om te ervaren dat er mensen met ons meeleven. We krijgen zo nu en dan een opbouwende e-mail of een kaart via de post. Het zijn mooie momenten voor ons om te ervaren dat we dit met elkaar doen. Wil je ook betrokken raken en op de hoogte blijven van ons werk, meld je dan aan voor onze updates die regelmatig verstuurd worden via de e-mail of stuur ons een kaartje of berichtje via onderstaand adres.

Meewerken
Klik hier om te lezen hoe je met ons mee kunt werken. 

Meegeven
Bij Jeugd met een Opdracht ontvang je geen salaris, medewerking verloopt op vrijwillige basis. Elke werker is verantwoordelijk voor zijn eigen onderhoud en het werk wat hij doet. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van giften die we ontvangen, privé  en voor YWAM Rotterdam. Gelukkig zijn er veel vrijgevige mensen die ons werk willen ondersteunen. Zij ondersteunen ons zodat wij mensen bekend kunnen maken met het Goede Nieuws en ondertussen kunnen bouwen aan een Jeugd met een Opdracht basis die wereldwijd invloed zal hebben. Wil jij ons eenmalig of maandelijks ondersteunen? Neem dan contact met ons op of gebruik het volgende rekeningnummer: NL 38 RABO 0326 5210 62 t.n.v. JmeO Heerde o.v.v. ‘gift voor YWAM Rotterdam’. Giften zijn Belastingaftrekbaar.