Jeugd met een Opdracht Rotterdam

Jeugd met een Opdracht Rotterdam is een pionierslokatie in het sportieve Barendrecht. Dit is ongeveer 15 minuten met de trein vanaf het centrum van Rotterdam.
Onze focus ligt op gebed, evangelisatie, onderwijs/ training en persoonlijke coaching. Samen staan we achter de visie van Jeugd met een Opdracht: ‘God kennen en Hem bekend maken!’

Barendrecht ligt vast aan Rotterdam-zuid, zo’n 20 autominuten of 15 minuten met de trein van het centrum van Rotterdam. Rotterdam heeft 1 van de 3 grootste havens ter wereld en is een gezellige uitgaansstad. Altijd is er wel iets te beleven en zo niet, dan kun je altijd nog genieten van de meest fantastische architectuur in de stad.

Als team hebben wij het verlangen om ons vooral te richten op het zijn bij God en vanuit die plek grote dingen verwachten van Hem en doen voor Hem. UITSTAPPEN IN GELOOF en WANDELEN IN HET BOVENNATUURLIJKE dus! We hebben het idee dat God op dit moment zegt dat Hij nieuwe dingen gaat doen op nieuwe manieren. Alleen: hoe dat eruit gaat zien weten we nog niet. Vanuit de intieme omgang met God zal Hij ons stapje voor stapje verder leiden. Spannend!

Of je nu mee gaat doen met een school, mee gaat draaien in 1 van onze bedieningen of zelf een bediening op wil starten: er zijn veel mogelijkheden om bij ons betrokken te raken.

Stap uit in geloof en doe mee aan zending in Rotterdam en omgeving.

WE WANT TO REALLY KNOW GOD AND MAKE HIM KNOWN!