TakeOff Discipelschap Avondschool

TakeOff is de Discipelschap avondschool van Jeugd met een Opdracht die draait in de regio. De TakeOff is een bijbelschool bestemd voor christenen vanuit allerlei kerken die willen groeien in hun persoonlijke relatie met God en meer betrokken willen zijn in vernieuwing en verandering van hun omgeving. Deze deeltijd training wordt gegeven op 8 vrijdagavonden en 4 zaterdagen, verspreid over een half jaar. Diverse onderwerpen die in de fulltime Discipelschap Training School (DTS) van JmeO worden behandeld komen ook in de avondschool aan bod. Voor meer informatie zie www.readyfortakeoff.nl

JmeO hoopt op termijn de TakeOff in alle provincies aan te bieden. Voor komend seizoen zijn we op zoek naar mensen die plaats willen nemen in een organiserend team. Voorwaarde is dat je zelf een DTS, Takeoff of mini-DTS hebt gedaan. En je belangrijkste taak zal zijn om mentor te zijn van 2 cursisten.

Kosten voor cursisten zijn € 330,00 per persoon. Ook is het mogelijk om ons uit te nodigen om een Takeoff in uw eigen gemeente te organiseren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de schoolleider(s) via takeoffzh@ywam.nl.