Verdiepingsavonden

Onder de naam ‘vlieglessen’ organiseren we om de maand verdiepingsavonden. Na het volgen van een avond Bijbelschool (TakeOff) of een fulltime Bijbelschool (DTS) willen we niet ‘landen’, maar met elkaar ‘op reis blijven gaan’. Samen op avontuur en ontdekkingsreis blijven met God. Ons verlangen is dat we Hem steeds beter leren kennen. In Kol. 1:9-14 schrijft Paulus dat als we groeien in het kennen van God en Zijn wil, dan zullen we vrucht dragen door wie we zijn en wat we doen.
De vlieglessen/ verdiepingsavonden zijn open voor iedereen. Wel verwachten we dat mensen openstaan voor het werk van de Heilige Geest en het feit dat we Gods stem kunnen verstaan.

25 januari is er een nieuwe verdiepingsavond! Thema is ‘Gods original Design’ en de spreker is Richard Kortenoeven die jarenlang werkzaam is geweest bij YWAM Amsterdam. Original Design gaat over het ontdekken van Gods plan met jou leven. Interesse? Kom gezellig langs en neem vrienden en familie mee.

De avond start om 20.00u in de Maranathakerk, Dorpsstraat 178a in Barendrecht. Entree is gratis, wel wordt er een collecte opgehaald om onkosten te dekken.

 

Maranatha kerk, Dorpsstraat 178 a in Barendrecht.

Inloop vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur. Aanmelden hoeft niet en de toegang is GRATIS.
Er wordt een collecte opgehaald om onkosten te dekken.